Foto

Soutěž o diamantové šperky: slosování

25/09/17

Foto

Ve čtvrtek 28. 9. v 15:00 hod. proběhne slavnostní slosování a vyhlášení výherců naší letní soutěže o trojici diamantových šperků a další ceny. Buďte u toho s námi!



28. září 2017 proběhne na zámku Doudleby nad Orlicí avizované oficiální uzavření a vyhlášení "Honby za (zámeckým) diamantem" aneb celoletní soutěže o tři diamantové šperky a další hodnotné ceny.

Soutěže se mohli zúčastnit návštěvníci zámku, přírodovědného muzea či různých kulturních akcí pořádaných v našem areálu od června 2017. A ještě stále máte šanci být do slosování zařazeni! Soutěžní slosovací lístky sbíráme až do čtvrtka 28. září do 14:30 hod., kdy soutěž uzavřeme a o 30 minut později proběhne vlastní losování a vyhlášení výherců.

Akt slosování o ozdobné ceny ozdobí i dvojice country muzikantů s vlastním repertoárem i písničkami na přání. Jste tudíž srdečně zváni hned dvojnásobně.

Výherci, kteří budou u losování osobně přítomni, si drobné ceny mohou rovnou odnést, v případě hlavních diamantových cen se s nimi dohodneme, jakým způsobem k předání výhry dojde. Výherci, kteří přítomni nebudou, budou o výhře (ať už drobné či výhře hlavní ceny) informováni telefonicky, případně sms zprávou nebo e-mailem. Zároveň se stejným způsobem dozvědí, jak si mohou cenu vyzvednout.

Diamantové zámecké léto vrcholí. Pokud s námi ještě nehrajete, pojďte to zkusit dohnat!