Foto

Soutěž (nejen) o diamantové šperky: Výherci

03/10/17

Foto

Dne 28. 9. 2017 měli svátek nejen všichni Václavové, ale také všichni ti, kteří s námi po celé léto soutěžili o diamantové šperky a další stovku cen. Losování proběhlo, známe výherce!



Ve čtvrtek 28. září 2017 proběhlo na zámku v Doudlebách slavnostní slosování soutěže o tři diamantové šperky a dalších 100 hodnotných a zajímavých cen.

Do slosování postoupili všichni ti, kteří si během léta zakoupili platnou vstupenku na prohlídku zámku nebo Přírodovědného muzea, případně na jakoukoli kulturní akci pořádanou v zámeckém areálu. Zároveň bylo nutné řádně vyplnit slosovací lístek se třemi jednoduchými otázkami.

Obsah oficiální soutěžní truhly, která byla od června umístěna u vchodu do zámecké kavárny, jsme v den svátku sv. Václava podrobili pečlivému losování. Postupně bylo vylosováno všech 103 výherců, čímž byla pravidla soutěže letní "Honby za (zámeckým) diamantem" naplněna.

Všichni výherci - včetně specifikace příslušných odměn - jsou uvedeni v TÉTO TABULCE (dokument PDF).

O výhře budou postupně všichni výherci informování e-mailem nebo sms, dle kontaktů, které nám v hlasovacích lístcích zanechali. Součástí oznámení výhry bude i přehled možností, jak si výhru vyzvednout.

Nejrychlejší způsob: Vyhráli jste? Stavte se!

100 cen, které do soutěže věnovalo vedení zámku Doudleby nad Orlicí, si vylosovaní soutěžící mohou vyzvednout přímo na místě, a to nejpozději do 21. prosince 2017.

V případě, že se nebudete moci do Doudleb dostavit, domluvíme s vámi jiný způsob předání ceny. Osobní předání máme sice ze všeho nejraději (alespoň vám můžeme pogratulovat a potřást pravicí), každopádně, nebojte, zcela určitě chceme, abyste své výhry měli u sebe nejpozději do Vánoc.

Příležitostí, jak se u nás zastavit, je do té doby hned několik:
Během října máme pro veřenost otevřeno o víkendech, vždy od 10 do 17 hodin. Jedná se o poslední měsíc letošní sezóny. Další šancí jsou naše tradiční farmářské a řemeslné trhy: Dušičkové (15. 10.), Martinské (12. 11.) nebo Adventní (10. 12.).

Všem výhercům blahopřejeme a všem, kteří se soutěže zúčastnili, velmi děkujeme!
A slibujeme, že na příští léto pro vás zase něco vymyslíme.

001